Tánc

A MOL az Új Európa Alapítványon keresztül idén újabb 10, kiemelkedő munkát végző tanárt és edzőt jutalmazott Mester-M díjjal.
A MOL 2007 óta már 95 olyan pedagógust és edzőt jutalmazott a Mester-M Díjjal, akik kimagasló és elkötelezett munkájukkal hozzájárulnak a fiatal tehetségek sikereihez. Az egymillió forinttal járó díjra korábbi tanítványaik jelölhetik mentoraikat, akik közül a MOL Új Európa Alapítványának kuratóriuma választja ki a tíz díjazottat. A díjátadóra 2018. március 5-én este került sor a budapesti Vígadóban.
Halászné Veres Zsuzsanna a Budapest,VI.ker.Tóth Aladár Zeneiskola zongoratanára - Mesterpedagógus, szaktanácsadó, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem hallgatóinak gyakorlatvezető mentortanára, tanszakvezető díjához szívből gratulálunk.
uj europa alapitvany
A 2006-ban létrehozott Új Európa Alapítvány kiemelt figyelmet fordít a fiatal tehetségek támogatására: az elmúlt több mint tíz év során a MOL alapítványa 4000 tehetséget támogatott 587 millió forinttal. A fiatalok mellett az Alapítvány 2007 óta minden évben díjazza a tehetséggondozás terén példaértékű munkát végző utánpótlásedzőket, tanárokat. Az idei 10 díjazottal együtt már 95 pedagógus részesült a Mester-M elismerésben, amely 1 millió forintos juttatással jár.
Az Új Európa Alapítvány kuratóriuma több mint 700 jelölt közül választotta ki azt a négy természettudományos oktatót, három művésztanárt, valamint három edzőt, akik átvehetik a Mester-M Díjat.
A budapesti Vigadóban tartott ünnepségen az elismeréseket a MOL vezetői mellett Sebestyén Júlia Európa-bajnok műkorcsolyázó, az Új Európa Alapítvány kurátora, Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Herczig Norbert négyszeres magyar ralibajnok, valamint Hamar Dániel a Muzsikás Együttes alapító tagja adták át.
A díjátadón köszöntőt mondott dr. Illés Boglárka ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár és Ferencz I. Szabolcs, a MOL-csoport Társasági Kapcsolatok ügyvezetője, az Új Európa Alapítvány kurátora.
A 2017. évi MOL Mester-M Díj kitüntetettjei
Tudomány területén
Kónya Marianna – vegyész, kémiatanár, Debrecen
Simon Péter - fizikatanár, Pécs
Varga József – matematikatanár, Kecskemét
Művészet területén
Halászné Veres Zsuzsa - zongoratanár, Budapest
Szücsné Dr. Harkó Enikő - magyar nyelv és irodalomtanár, Dunaújváros
Törökné Csécs Lenke – néptáncpedagógus, Debrecen
Sport területén
Haász Katalin - műugróedző, Budapest
Korponai István - öttusaedző, Székesfehérvár
Módos János - birkózóedző, Szigetvár

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707021 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje