Tánc

Kedves Pedagógus Kollégák, kedves Szülők!
 
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy ELINDULT A „BONIS BONA – A NEMZET TEHETSÉGEIÉRT” DÍJ ONLINE JELÖLŐFELÜLETE.
Az Új Nemzedék Központ online felületen fogadja a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj jelöléseit három kategóriában. A Nemzeti Tehetség Programban életre hívott díjjal a tehetséggondozás területén kiemelkedő munkát végző szakemberek és szervezetek erkölcsi és anyagi elismerésére van lehetőség. A jelölések leadási határideje: 2018. május 7. 23:59.
A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj forrását biztosító Nemzeti Tehetség Program elindításáról az Országgyűlés döntött. Határozatával elkötelezettségét fejezte ki a tehetséges gyermekek, fiatalok hosszú távú segítésére, folyamatos fejlesztésére, valamint kiszámítható támogatására. A 2028-ig tartó program alapvető célja Magyarországon és a külhoni magyarlakta területeken a tehetségsegítés fejlesztése.
A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj elnyerésére a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar vagy magyarországi nemzetiségi köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, gyógypedagógusok, szakoktatók, felsőoktatásban dolgozó oktatók, civil szervezetek tehetségsegítői és a tehetséggondozás területén működő szervezetek jelölhetők, akik oktatják, nevelik, segítik a gyermekeket, tanulókat, fiatal tehetségeket.
Az online felületen idén „Kiváló tehetséggondozó”, „Kiváló tehetségfejlesztő” és „Kiváló tehetségsegítő” kategóriában lehet ajánlást tenni.
Az „Életműdíj”, valamint a „Kiváló tehetséggondozó szervezet” kategória jelöltjeit a felhívásban megnevezett szervezetek ajánlják.
Beküldési határidő: 2018. május 7. 23:59
A díjátadás 2018. júniusában, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott Országos Tehetséggálán lesz.
Várjuk a jelentkezéseket, a jelöléseket!
Üdvözlettel:
Jávor Balázs
tehetségfejlesztési igazgató
Új Nemzedék Központ Nonprofit Kft.

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707024 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje