Tánc

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

Kérem engedje meg, hogy mielőtt a megkeresésem tárgyára rátérnék, néhány szóban bemutatkozzam.

Szabó Norbert mesterpedagógus vagyok, az SZTE Vántus István Zeneművészeti Szakgimnázium fuvolatanára, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar óraadó tanára és az MTA-SZTE Ének-Zene Szakmódszertani Kutatócsoport tagja. Applikáció-fejlesztőként, kutatóként és pedagógusként már több éve használom a digitális eszközöket a zeneoktatásban, több akkreditált képzési anyagot is elkészítettem, rendszeresen publikálok pedagógiai folyóiratokban, konferenciákon ebben a témakörben.

Az Önök megkeresésének apropóját az az előre nem látott helyzet adta, aminek hatására a zeneoktatást, bizonytalan időre teljes egészében át kell helyezni digitális platformokra. Úgy vélem erre a szituációra semelyik intézmény nem tudott felkészülni sem technikailag sem pedig szakmailag.

Egy olyan gyors és hatékony online képzést ajánlok szíves figyelmükbe, amely tapasztalataim szerint az egyik legjobb megoldás lehet ennek a hatalmas kihívásnak a megválaszolására.

A csomag tartalma:

1. A képzés előtt vállaljuk annak az OM azonosítóval rendelkező intézmények számára ingyenes, felhőalapú digitális keretrendszer kialakítását és beállítását, amelyben minden dolgozó és tanuló saját e-mail címmel, 1TB tárhellyel, adminisztratív szempontokból is kontorollálható digitális környezetben végezheti az oktatást. Ennek keretében maximum 4 db adminisztrációs jogokkal rendelkező intézményi fiókot alakítunk ki, amelyekkel lehet majd az új felhasználói fiókokat kezelni.

2. 1 órás online képzéssel "betanítjuk" az intézményen belüli adminisztrátorokat.

3. A felhasználóknak szóló 5 órás online képzés keretében (amely már az iskola új platformján történik) bemutatjuk ennek a rendszernek a lehetőségeit és segítünk kialakítani mindenkinek a saját digitális osztálytermét.

Nagyon fontos, hogy az egész procedúra személyes találkozást nem igényel, hiszen a rendszer kialakítása és a képzés is online térben történne.

Árak:
A fenti csomag ára intézményi regisztrációnként: 50.000 Ft

Opcionális kiegészítő csomag:
Ha szeretnék, hogy a 4 admin felhasználón kívül mi végezzük el a további felhasználói fiókok létrehozását, ezt 100 Ft/fő díjért vállaljuk.
Az árak bruttóban értendőek és nem tartalmaznak ÁFÁ-t.

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom válaszát vagy hívását.
Köszönöm, hogy időt szakított levelem elolvasására.

Üdvözlettel:
Szabó Norbert
Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.
+36/30/5506503

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707024 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje