Zene

Tisztelt Pedagógusok!

Engedjék meg, hogy bemutassuk Önöknek a HOLLYWOOD AZ ARÉNÁBAN koncertsorozatot, egyúttal felhívjuk figyelmüket egy kedvezményes jegyvásárlási lehetőségre is.

Cégünk, a Traumworks Kft bécsi és nyugat-európai mintára szervez filmzene témájú koncerteket. A Hollywood az Arénában egy szimfonikus, nagyzenekari koncert, szóló énekesekkel és kórussal, amely nem csak a filmzenerajongóknak szól.

Úgy gondoljuk, hogy az Önök munkája, a fiatalok komolyzenei és hangszeres képzése kapcsolódik a mi törekvésünkhöz. A gyerekek, fiatalok különösen fogékonyak a filmek, sorozatok, mesék világára, s így a hozzájuk kapcsolt dallamok is ismerősek számukra. Ezeken keresztül könnyebben befogadják, megismerik és megszeretik a klasszikus hangszereket.

Ezért is szeretnénk lehetőséget biztosítani a tanulóknak és családjaiknak a koncertünkön való részvételre, amely a tapasztalatok szerint minden korosztálynak kiváló élményt nyújt.

A levelünkhöz csatolt PDF fájlban egy rövid összefoglaló található a koncertünkről, valamint az általunk nyújtott kedvezmény felhasználásának leírása.

A koncert részleteiről Önök is tájékozódhatnak a www.traumlive.com oldalon.

Nemcsak a zeneiskolák tanulóinak, hanem családjaiknak, illetve akár Önök által szervezett csoportoknak is felhasználható a kedvezmény. A koncertet családi kísérettel 8 éves kortól, diák csoportoknak 12 éves kortól ajánljuk.

Amennyiben csoportosan vesznek jegyet (min 10 fő), a szervezőknek juttatunk két tiszteletjegyet. Ebben az esetben a jegyeiket csoportosan, egy tranzakcióval vásárolják meg a jegy.hu-n a ZENESULI kupon felhasználásával, majd ez ülőhelyeket küldjék el számunkra az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címre, hogy a megfelelő szektorba állítsuk ki a kísérők jegyeit.

A levélben található PDF fájlt és kupont elküldhetik családtagoknak, más pedagógusoknak, a kedvezményt bárki igénybe veheti, aki jegy.hu online rendszerén keresztül vásárol jegyet.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Dr Barabás Annamária

Ügyvezető, Traumworks Kft.

Plakát

Lap teteje