nyitomontazs

A Mezőtúri Álatános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bárdos Lajos Alapfokú Művészeti Iskolája 2023.március 31-ig várja a jelentkezést a X. Mezőtúri Zeneszerzői pályázatra.

Felhívás

Jelentkezési lap


A Nemzeti Kersztény Ifjúsági Kultúrális Központ kapcsolódva a " Veszprém-Balaton 2023 Európa Kultúrális Fővárosa" programsorozathoz, Bibliai Témájú Országos Rajzversenyt hirdet minden Magyarországi lakóhellyel rendelkező 6-15 éves korú gyermek részére.

„Atyám, bocsáss meg nekik, nem tudják, mit cselekszenek!” (Lk. 23,34)

Rajz- és zeneművészeti, vizuáltechnikai verseny
A Nemzeti Keresztény Ifjúsági Kulturális Központ (NEKIKK) 2023.február 1-től immár negyedik alkalommal hirdet Országos Pályázatot, most 8-18 éves korosztály (kettő korcsoport szerinti bírálattal, 8-13 évesek, illetve 14-18 évesek), általános- és középiskolás gyermekek, fiatalok számára.

A pályázat határideje: 2023.03.01.

Eredményhirdetés: 2023. március 10.
részletek:
http://www.nekikk.hu/wp/kezdolap/rajzverseny-2023/


Oboás Társaság Alapítvány

Pályázati felhívása

OBOA hangszertartozék /nádanyag, nád, stift/ - valamint hangszerjavítás támogatásának elnyerésére

a hazai és határon túli alap-, közép-, és felsőfokú művészetoktatási intézmények

oboa tanszakai számára.

A pályázat beadási határideje: 2022. december 9./péntek/ éjfél.

Pályázat feladásának címe: Oboás Társaság Alapítvány e-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

(„Oboanád-hangszerjavítás pályázat” megjelöléssel)

Felvilágosítás: a www.oboa.hu honlapon, az Alapítvány elérhetőségein kérhető.

A Részletes pályázati kiírás, Pályázati felhívás, valamint a Pályázati űrlap innen, valamint az Alapítvány honlapjáról letölthető!


Pályakezdő művészeknek hirdet pályázatot a Classical ME projekt koordinátora, a romániai Tribul Artistic. Az Erasmus+ program támogatásával létrejött együttműködés magyar partnere a JM Hungary, így magyar zenészek is lehetőséget kapnak a projekt eseményein való részvételre.

A sikeresen pályázók részt vehetnek a Classical ME egyhetes temesvári képzésén és konferenciáján, melyre 2022. október 25-e és november 2-a között kerül sor. A kiválasztott jelentkezők utazási költségeit, valamint szállását és ellátását a szervezők biztosítják.

A program magyar nyelvű leírása megtekinthető az alábbi linken:

https://papageno.hu/blogok/jm-blog/2022/09/temesvari-kepzesre-varjak-palyakezdo-zenemuveszek-jelentkezeset

A pályázati kiírás pedig itt érhető el:

https://docs.google.com/document/d/18ZRd-BV9IMImW4CQgmC9socsIAncumZT/edit?usp=sharing&ouid=117191656256989207440&rtpof=true&sd=true


Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 30.

Pályázóknak

1 / 6 oldal

Lap teteje