nyitomontazs

logo mobil

Tagdíjbefizetéshez,  kérjük  IDE  KATTINTVA  töltse le az űrlapot, majd küldje  el az info@mzmsz.hu email címre. Köszönjük!
 

Hírek

Művészetek közötti együttműködésről szóló webinárium 2023.02.10-11-én Online

  2023. január. 27. (péntek)


Dear members of the EMU,
With this email, we would like to send you one more reminder about the webinar on cooperation among arts which the EMU will organise on 10 & 11 February. The webinar is free of charge and we encourage you to also forward this invitation to your members. All information on the webinar can also be accessed here on the website of the EMU.

Bővebben

Zenetanárokat és Előadóművészeket díjazott az Artisjus 2022.12.14.

  2022. december. 14. (szerda)


Tizenegy zenetanár és tizenegy előadóművész részesült idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására 2022. december 14-én került sor.

Bővebben

XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny

  2022. november. 29. (kedd)


2022. november 25-26-a között zajlott a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola rendezésében a XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny. Minden résztvevő növendéknek, -felkészítő tanárnak, -korrepetítornak szívből gratulálunk! Díjazottak

Bővebben

Tájékoztató - Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Szolfézs-Zeneelmélet,Karvezetés Tanszék 2023-24 ta...

  2022. november. 21. (hétfő)


A Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar Szolfézs-Zeneelmélet, Karvezetés Tanszéke a 2023/24. tanévre is meghirdeti képzéseit alsó- és középfokú iskolai ének-zenetanár, alap- és középfokú művészeti iskolai zenei elméleti tárgyak tanára, egyházzenetanár, valamint karvezetés szakirányain. A közel 50 éves képzési hagyományokkal rendelkező tanszék posztgraduális továbbtanulási lehetőséget kínál a már pályán lévő tanároknak magasabb képesítést adó, vagy újabb tanári szak megszerzésére. 2022. november 23-24-én nyílt napokon, 2023. január 20-án és március 24-én pedig felvételi konzultáción nyújtunk segí...

Bővebben

MusiColours Európai Ifjúsági Zenei Fesztivál - 2023.05.27-31.Veszprém

  2022. november. 04. (péntek)


Kodály és Bartók országában, Auer városában, 2023 Európa Kulturális Fővárosában, az UNESCO Zene városában ifjúsági kórusok, zenei együttesek felejthetetlen randevúja a legendás magyar tenger és a vadregényes Bakony hegység találkozásában. Az eseményen, a zenei együttesek, ifjúsági kórusok a testvér városukkal együtt is felléphetnek. Jelentkezzetek!! Az eseményről
Időpont: 2023. május 27-31. Helyszín: Veszprém és a Balaton-Bakony régió Résztvevők: 12-25 év közötti ifjúsági kórusok, zenei együttesek Európa országaiból Programstruktúra: minden részvevő csoport min. 2 koncertet ad külön...

Bővebben

Szombati oktatás lehetősége az Alapfokú Művészeti Iskolákban

  2022. október. 07. (péntek)


Az Alapfokú Művészeti Iskolák szombati oktatási lehetőségének felvetésére a Belügyminisztérium, Köznevelési Stratégiai Főosztály iránymutató válaszlevélben válaszolt.

Bővebben

Versenyek

XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny Díjazottjai

  2022. november. 29. (kedd)


2022. november 25-26-a között zajlott a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola rendezésében a XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny. Minden résztvevő növendéknek, -felkészítő tanárnak, -korrepetítornak szívből gratulálunk! Díjazottak

Bővebben

Befejeződtek a XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny - területi válogatói

  2022. október. 20. (csütörtök)


Befejeződtek a XVII. Országos Koncz János Hegedűverseny válogatói. A versenybizottság döntése alapján a 50 pont és az 50 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XVII. Országos KOncz János Hegedűversenyen. Nevezés az országos döntőre: Az országos döntő nevezési határideje: : 2022. október 25. éjfél A versenykiírás mellékleteként megjelentetett jelentkezési lapot kell kitölteni. A géppel kitöltött jelentkezési lapot nyomtatás majd aláírás, bélyegzés után beszkennelve kell el...

Bővebben

IX. Országos Bihari János Hegedű-, Gordonka- és Vonós Kamarazenei Verseny

  2022. augusztus. 03. (szerda)


Az Abonyi Bihari János Alapfokú Művészeti Iskola 2022.november 16-17. között rendezi meg a IX. Országos Bihari János Hegedű,Gordonka,-és Vonós Kamarazenei Versenyt. Felhívás Szóló jelentkezési lap Kamarazenei jelentkezési lap ...

Bővebben

Metronóm Nonprofit Kht.

 

Muramatsu Magyarországon - továbbképzés!

  2019. október. 14. (hétfő)


34.sz. Stílusismeret és technikaképzés – alap- és középfokú zenetanárok módszertani továbbképzés
(30 óra)
„MURAMATSU MAGYARORSZÁGON – MESTERKURZUS, KIÁLLÍTÁS – FON-TRADE”
Előadó: Yuki Koyama – fuvolaművész, a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarának szólófuvolása
A továbbképzés témája: Yuki Koyama japán fuvolaművész, több nemzetközi verseny győztese. Jelenleg a finn rádió zenekarának szóló fuvolása. A mesterkurzus két napján szakközépiskolai és zeneakadémiai hallgatókkal foglalkozi...

Bővebben

Tájékoztatás a Metronom Közhasznú Nonprofit Kft. továbbképzéseiről

Kedves Kolléganő/Kolléga!

A Magyarországon 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzet intézkedéseivel összhangban 2020. március 17-től határozatlan időre továbbképzéseink vis maior okokból elmaradnak. Az eddig beérkezett jelentkezéseket, amennyiben kérik emailben, átcsoportosítjuk későbbi, reményeink szerint júniusban induló programjainkra,amennyiben ezt írásban megerősítik részünkre.

Az elmaradt képzések díját amennyiben nem kérik, hogy átcsoportosítsuk más egyéb képzésre és írásban lemondásra kerülnek, visszatérítjük a jelentkezők részére.

Kérjük, kövessék figyelemmel weboldalunkat ( www.metronomkepzes.hu; www.mzmsz.hu) a várható kezdéssel és a képzésekkel kapcsolatban.

Kizárólag e-mailen érhetik el a Metronom Közhasznú Nonprofit Kft. ezen időszak alatt.

Megértésüket köszönjük!
Magyar Margit

ügyvezető

2020. március 17.

Támogatók

NTP logoNKA logo 2012 RGBofi logoemmi logo

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2021. évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2021. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Köszöntő

Kattintás után Pénzes Géza felvétleÖrömmel köszöntjük honlapunkon!
A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 1990-ben alakult és feladatának tekinti, hogy képviselje és érvényesítse az alap- és középfokú művészetoktatási intézmények tevékenységét és érdekeit. Együttműködésre törekszik a művészetoktatási intézmények és művészetoktatással foglalkozó állami és társadalmi szervezetekkel, kezdeményezi és szervezi országos művészeti fesztiválok, tanulmányi versenyek, pedagógiai tanácskozások, továbbképzések szervezését.

Régebbi hírek

  bfz


 
MMA
parlando zeta

 
mztsz
 

 mma logo 

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2022.évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2022. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2021.évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2021. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége Működési Támogatása ( COVID 19) szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2020. évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

  

Magyar Alapfokú Művészetpedagógiai Értéktár

ertektar

Kodály 135 program

kodaly 135

Bartók 135 program

bartok 135

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707024 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje