nyitomontazs

logo mobil

Tagdíjbefizetéshez,  kérjük  IDE  KATTINTVA  töltse le az űrlapot, majd küldje  el az info@mzmsz.hu email címre. Köszönjük!
 

Hírek

A 2022/2023. tanévi művészeti versenykiírások

  2022. augusztus. 09. (kedd)


A 2022/2023. tanévi művészeti versenykiírások letölthetők az Oktatási Hivatal honlapjáról. https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek_/muveszeti_versenyek/versenykiiras

Bővebben

Junior Prima Díj 2022 - Népművészet és Közművelődés kategória

  2022. június. 24. (péntek)


Tisztelt Hölgyem/Uram! Örömmel tudatjuk, hogy 2022-ben már tizenötödik alkalommal kerül kiosztásra a Junior Prima Díj. A Prima Primissima égisze alá tartozó Junior Díjak rendszere az elmúlt esztendőben is tovább fejlődött, s egyre szélesebb körű népszerűségnek örvend. Az az igény hívta őket életre, hogy ne csak a már komoly eredményeket felmutató szakembereket, művészeket jutalmazzák, hanem a feltörekvő tehetségeket is kitüntessék. A Junior Prima Díj igazi újdonságot jelent azzal, hogy megteremtette a fiatal, ígéretes tehetségek méltó elismerésének lehetőségét. Olyan hagyományokat követ, ol...

Bővebben

Véget ért az alapfokú művészetoktatásra vonatkozó Alapprogram módosítás- Konferenciája

  2022. június. 17. (péntek)


A Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságával való együttműködés keretében és a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2022. június 16-án 10 órától konferenciát tartott a Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskolában  az alapfokú művészetoktatásra vonatkozó Alapprogram módosításának tervezetével kapcsolatban plenáris és szekció üléseken.

Bővebben

IV. Óbudai ZeneZug Fesztivál a Budapesti vonósokkal - 2022.06.17-19.

  2022. június. 02. (csütörtök)


Miből lesz a cserebogár, avagy IV. Óbudai ZeneZug Fesztivál a Budapesti vonósokkal A Budapesti Vonósok ZeneZug Fesztiváljának egyik fő jelentősége, hogy zeneiskolás fiataloknak ad lehetőséget arra, hogy zenekarral játszhassanak. Az előző három fesztiválon is óriási sikert aratott ez a kezdeményezés, hiszen a fellépők közül szinte mindenki első ízben játszott zenekari kísérettel, amely hatalmas kihívás és egyben óriási élmény volt a gyerekek számára. A családok és barátaik pedig tiszta szívből ünnepelhették újdonsült szólistáikat. A Budapesti Vonósoknak is nagy dolog gyerekeket kísérni, hisze...

Bővebben

Az alapfokú művészetoktatásra vonatkozó Alapprogram módosítása- Konferencia

  2022. május. 27. (péntek)


Kedves Pedagógusok! Művésztanárok, Intézményvezetők! A Belügyminisztérium Köznevelésért Felelős Államtitkárságával való együttműködés keretében a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége meghívja Önt 2022. június 16-án 10 órától kezdődő konferenciára, helyszín: Hubay Jenő Zeneiskola és Alapfokú Művészeti Iskola (1153 Budapest, Bocskai u. 70.-78.) amely az alapfokú művészetoktatásra vonatkozó Alapprogram módosításának tervezetével kapcsolatban ad tájékoztatást plenáris és szekció üléseken. ...

Bővebben

Pedagógus szakvizsga - zenei mentor szak - felvételt hirdet a LFZE

  2022. május. 25. (szerda)


Pedagógus szakvizsga - zenei mentor szak - eléréséhez felvételit hirdet a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem.
A sikeres szakvizsga megszerzése után a PED.II. fokozatban megfelelő munkaidőt betöltött pedagógus kezdeményezheti jogszabálynak megfelelően a mesterpedagógus fokozat eléréséhez szükséges vizsgát.

Bővebben

MZMSZ 2022. évi rendes közgyűlés május 18-án

  2022. május. 03. (kedd)


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége Alapszabályának 7.1.3. pontja értelmében, a 2022. évi rendes K Ö Z G Y Ű L É S É T 2022. május 18 -án 10.00 órára összehívom.
A közgyűlés helyszíne a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola Díszterme.
(Budapest,1092 Köztelek utca 8). Ember Csaba elnök

Bővebben

LFZE Népzene Tanszéke felvételi előkészítőt hirdet

  2022. április. 12. (kedd)


„A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzene Tanszék 2022-ben felvételi előkészítőt tart a népzenei szakirányokra jelentkezők számára. A képzés 7 alkalomból áll és az elméleti felvételihez nyújt segítséget. Az előkészítőn való részvétel nem feltétele a felvételi eljárásnak, de hasznos segítség lehet azok számára, akik jelentkezésük előtt nem folytattak rendszeres középszintű tanulmányokat népzeneelméletből és általános zeneelméletből. A foglalkozásokat a Népzene Tanszék oktatói tartják.

Bővebben

Együtt zenélt az ország - a "Zene Lélekhidakat épít" országos jótékonysági hangversenyen

  2022. április. 09. (szombat)


 A "Zene Lélekhidakat épít"  országos jótékonysági hangversenyre csatlakozó  75 zeneiskolában és zeneoktatási intézményben 64 településen a  tegnapi napon egyszerre csendült fel a zene, az egész ország lélekemelő összefogását kifejezve a „Híd Kárpátaljáért” program mottójához kapcsolódva.
Ezúton is köszönjük, hogy részvételükkel támogatták a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége-vel és a Magyar Református Szeretetszolgálat-tal közös kezdeményezést. A  75 zeneoktatási intézményben, az ország 64 településén a jótékonysági koncertek keretében saját eszkö...

Bővebben

" A Zene lélekhidakat épít"-jótékonysági hangversenyek országszerte

  2022. április. 07. (csütörtök)


Hálás szívvel és nagy örömmel osztjuk meg veletek a Lélekhíd országos jótékonysági hangversenyre csatlakozó zeneiskolák és zeneoktatási intézmények listáját!
Megható látni az egész országot megmozgató lélekemelő összefogást.
Ezúton is köszönjük, hogy részvételükkel támogatják a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége-vel és a Magyar Református Szeretetszolgálat-tal közös kezdeményezésünket:

Bővebben

" Híd Kárpátaljáért" - 2022.04.08. 18 óra

  2022. március. 21. (hétfő)


Egy emberként mozdult az ország, sokan tettek és tesznek ma is azért, hogy szolidaritásukat fejezzék ki a Kárpátalján élők felé. A “Lélekhíd” országos kezdeményezésre március 31-ig várjuk az intézmények jelentkezését a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.  email címen. A “Híd Kárpátaljáért” segélyprogram mottójához kapcsolódva hisszük, hogy a zene által lélekhidak is épülhetnek.
A ZeneVarázslat Mozgalom, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével, valamint a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésével országos kezdem...

Bővebben

Véget ért a VIII. Nemzetközi Zongora Fesztivál - Törökszentmiklós

  2022. március. 07. (hétfő)


A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola 2022. március 4-5. között rendezte meg az VIII. Nemzetközi Zongora Fesztivált.

Bővebben

Kocsis Zoltán - díj felhívás intézmények számára

  2022. március. 01. (kedd)


A Kocsis-Hauser Alapítvány, melyet 1989-ben Kocsis Zoltán zongoraművész, karmester, zeneszerző és Hauser Adrienne zongoraművész alapított tehetséges fiatalok támogatására, 2022-ben Kocsis Zoltán-díjat és zenei tehetség ösztöndíjat alapít a művész tiszteletére és szellemi örökségének megőrzésére, amelynek keretében az Alapítvány a klasszikus zene területén kiemelkedő tehetségű magyar állampolgárságú és határon túli magyar fiatalok jelentkezését várja.

Bővebben

2022.02.26-án Szakmai Kerekasztal beszélgetés történt az alapfokú zeneoktatás helyzetéről - Magyar ...

  2022. március. 01. (kedd)


2022.02.26-án a Magyar Zene Házában tartott szombati kerekasztal-beszélgetés az alábbi linken érhető el és nézhető vissza:

Bővebben

Szakmai Kerekasztal beszélgetés - 2022.02.26. - Magyar Zenei Tanács Fóruma

  2022. február. 24. (csütörtök)


2022. február 26-án, szombaton 10.30-tól a Magyar Zenei Tanács szakmai kerekasztal-beszélgetést tart az alsófokú zeneoktatás helyzetéről, kihívásairól és lehetőségeiről a nemrég megnyílt Magyar Zene Házában, amit ONLINE is közvetítenek. A beszélgetés résztvevői Ember Csaba, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének elnöke

Bővebben

Eltemették Babka Józsefet

  2022. január. 07. (péntek)


Eltemették Babka Józsefet a Nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskola egykori címzetes igazgatóját.

Bővebben

Virtuózok Visegrádi4 + 2022

  2022. január. 06. (csütörtök)


A Virtuózok formátuma a fiatal klasszikus zenei tehetségek felfedezésére összpontosít, majd a felfedezett tehetségek számára olyan fejlődési és támogatási lehetőségeket kínál, amelyet egyébként kevesen kapnának meg. A Virtuózok az elmúlt évek alatt kiemelkedő magyar branddé és egyben mozgalommá vált.

Bővebben

Zenetanárokat és Előadóművészeket díjazott az Artisjus 2021.12.17.

  2021. december. 17. (péntek)


Tizenegy zenetanár és tizenegy előadóművész részesült idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására 2021. december 17-én került sor. A szerzői egyesület olyan előadóművészeket díjazott, akik rendszeresen kortárs magyar műveket tűznek műsorukra, valamint olyan tanárokat ismert el a díjjal, akik kiemelkedően fontos munkát végeznek a zenei oktatásban.

Bővebben

30. születésnapját ünnepelte a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák szövetsége

  2021. november. 16. (kedd)


Fennállásának 30. jubileumi ünnepségét 2021. november 13-án, 10.30 órától a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola dísztermében tartotta az Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége. A rendezvényen jelen volt dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár – a program védnöke -, Rónaszékiné Keresztes Monika a magyar zenei nevelésért felelős miniszteri biztos, köszöntőt mondott Kisfaludy László, az EMMI köznevelésért felelős helyettes államtitkára, és Ember Csaba, az MZMSZ elnöke.

Bővebben

Köszöntjük Zelinka Tamást 75. születésnapja alkalmából

  2021. november. 08. (hétfő)


Zelinka Tamás ny. zenei főtanácsos, a Parlando zenepedagógiai újság főszerkesztője, hangversenyek műsorvezetője 75. születésnapját ünnepli.
Sok ezer művésztanárnak segített munkája során, és még több lelkes hangversenylátogatót győzött meg a zene semmi mással nem pótolható fontosságáról.
A magyar zenepedagógia dokumentumait a Parlando lap szerkesztőjeként 1971 óta őrzi.
Az alábbi rövid írással köszöntjük. Köszöntés

Bővebben

Átadták a Nemzet Művészei díjat

  2021. november. 06. (szombat)


Ebben az évben hat alkotó nyerte el a legrangosabb magyarországi művészeti elismerésnek számító Nemzet Művésze díjat, amelyet a díjazottak a tavalyi év kitüntetettjeivel együtt vehettek át november 5-én Budapesten, a Pesti Vigadóban.

Bővebben

Átadták az MMA Elismerő Okleveleit

  2021. november. 05. (péntek)


Vashegyi György elnök és Farkas Ádám, az MMA Oktatási, Képzési és Tudományos Bizottságának elnöke szerdán az MMA irodaházában elismerő okleveleket adott át a művészetoktatásban kimagasló teljesítményt elért emberek, közösségek, intézmények részére. Az ünnepségen a 2020-as és a 2021-es díjazottak együtt vehették át az elismeréseket.

Bővebben

MZMSZ Jubileumi Ünnepség - 2021.november 13.

  2021. október. 25. (hétfő)


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2021. november 13-án, szombaton, 10.30 órakor tartja megalakulásának jubileumi ünnepségét, a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskola dísztermében (Budapest, IX. kerület, Köztelek utca 8.), melyre ezúton, előzetesen, tisztelettel meghívja a Szövetség tagjait, barátait és támogatóit.

Bővebben

Bard Conservatory ösztöndíjas meghallgatás Budapesten 2021.11.14.

  2021. október. 07. (csütörtök)


2021. november 14-én (vasárnap) kerül sor Budapesten a Bard College Zeneművészeti Konzervatórium felvételi meghallgatására.

Bővebben

A Kaposvári Felújított Zeneiskola Épületének átadása 2021.október 1.

  2021. október. 01. (péntek)


A Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola 2021. október 1-én ünnepli a felújított zeneiskola épületének átadását.

Bővebben

Sürgős Tagdíjfizetési felhívás!!! -2021

  2021. szeptember. 29. (szerda)


Kedves Tagjaink! Az MZMSZ alapszábálya értelmében a tagdíjat egy összegben minden év március 31-ig kell befizetni.

Bővebben

„A KOLLÉGÁIM AZT KÉRTÉK: MARADJAK” Ember Csaba folytatásról, Jubileumokról és Permanens problémákró...

  2021. szeptember. 23. (csütörtök)


Interjú Ember Csabával, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége elnökével.

Bővebben

Szeretettel köszöntjük Nemes László alapító, tiszteletbeli elnökünket 85. születésnapján

  2021. szeptember. 20. (hétfő)


Szeretettel köszöntjük Nemes Lászlót, a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetség alapítóját és örökös tiszteletbeli elnökét, 85. születésnapja alkalmából. " ...nemcsak a saját zeneéletét fejleszteni,hanem a környékre kisúgárzó működéssel hangzón életre bírni a néma berkeket" (Kodály Zoltán)

Bővebben

"Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért' díj átadó ünnepség 2021

  2021. szeptember. 10. (péntek)


A " bonis bona discere, azaz jótól jót tanulni" – tartja a latin közmondás. Ennek szellemében 2021. szeptember 9-én,-57 díjazott vehette át Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkártól a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjat a Budapest Music Centerben megrendezett gálán.

Bővebben

Figyelem! Művészeti versenykiírás változások a 2021-2022 tanévben

  2021. szeptember. 03. (péntek)


Figyelem! Változások a versenykiírásokban!

Bővebben

A 2021/2022. tanévi művészeti versenykiírások

  2021. július. 26. (hétfő)


A 2021/2022. tanévi művészeti versenykiírások letölthetők az Oktatási Hivatal honlapjáról. https://www.oktatas.hu/kozneveles/tanulmanyi_versenyek_/muveszeti_versenyek/versenykiiras

Bővebben

A 2020-2021. évi tanév művészeti versenyeinek eredményei

  2021. július. 26. (hétfő)


Megjelent az Oktatási Hivatal honlapján a 2020-2021-es tanév művészeti versenyeinek eredményei ( I-III.helyezett és a különdíjasok), ami az alábbi linken érhetők el. Verseny eredmények

Bővebben

Győriek vehették át a Lengyel Köztársaság elnökének kitüntetését

  2021. június. 14. (hétfő)


Szakács Erika, a győri Liszt Ferenc Zeneiskola – Alapfokú Művészeti Iskola igazgató asszonya több mint két évtizede működik együtt a magyarországi lengyelek köreivel Győrben: a Jan Sobieski Lengyel Kulturális Egyesülettel, valamint a helyi lengyel nemzetiségi önkormányzattal.

Bővebben

MZMSZ 2021. évi rendes közgyűlés

  2021. május. 04. (kedd)


Tisztelt Tagszervezetek! Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr! A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségének (székhely: 1064 Budapest,Vörösmarty utca 65., nyilvántartási szám: 01-02-0002083) elnöke,ezennel meghívom Önöket a Szövetség közgyűlésére, melynek időpontja 2021. május 19. napja, 9 óra 00 perckor.

Bővebben

Virtuózok Visegrádi4 + 2021

  2021. április. 20. (kedd)


A Virtuózok formátuma a fiatal klasszikus zenei tehetségek felfedezésére összpontosít, majd a felfedezett tehetségek számára olyan fejlődési és támogatási lehetőségeket kínál, amelyet egyébként kevesen kapnának meg. A Virtuózok az elmúlt évek alatt kiemelkedő magyar branddé és egyben mozgalommá vált.
Egyre nagyobb az érdeklődés külföldről is, egyre többen állnak a műsor mellé a világ komolyzenei sztárjai közül, köztük Lang Lang, Plácido Domingo, Andrea Bocelli, Andrea Griminelli, Juan Antonio Cuellar, Hans Zimmer, Thomas Hampson és Seia Lee.
A 2020-ban életre hívott, továbbfejlesztet...

Bővebben

Versenyek

IX. Országos Bihari János Hegedű-, Gordonka- és Vonós Kamarazenei Verseny

  2022. augusztus. 03. (szerda)


Az Abonyi Bihari János Alapfokú Művészeti Iskola 2022.november 16-17. között rendezi meg a IX. Országos Bihari János Hegedű,Gordonka,-és Vonós Kamarazenei Versenyt. Felhívás Szóló jelentkezési lap Kamarazenei jelentkezési lap ...

Bővebben

VIII.Nemzetközi Hegedű Fesztivál - Törökszentmiklós

  2022. június. 16. (csütörtök)


A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola 2023. március 3-4. között rendezi meg a II. Nemzetközi Hegedű Fesztivált. Fesztivál Kiírás Versenyszabályzat Jelentkezési lap Pedagógus továbbképzésre jelentkezés...

Bővebben

II. Nemzetközi Gordonka Fesztivál - Törökszentmiklós

  2022. június. 16. (csütörtök)


A Törökszentmiklósi Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola 2023. március 17-18. között rendezi meg a II. Nemzetközi Gordonka Fesztivált. Fesztivál kiírás Verseny szabályzat Jelentkezési lap Pedagógus Továbbképzésre jelentkezés ...

Bővebben

50. Jubileumi Schneider Lajos Népdaléneklési és Népzenei Tehetségkutató Verseny

  2022. június. 16. (csütörtök)


Mohács Város Önkormányzata és a Közkincs Művészeti és Kulturális Közhasznú Egyesület 2022. szeptember 24-én rendezi meg az 50. Jubileumi Schneider Lajos Népdaléneklési és Népzenei Tehetségkutató Versenyt. Felhívás Nevezési lap

Bővebben

XXI. "Rajeczky Benjamin" gregorián- és népdalének-, népi hangszeres verseny és a VI. Nits Márta Orsz...

  2022. április. 25. (hétfő)


A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium népzenész növendékei részt vettek a 2022. március 31-én  Budapesten megrendezett
"XXI. „RAJECZKY BENJAMIN” GREGORIÁN- ÉS NÉPDALÉNEK-, NÉPI HANGSZERES VERSENY-en. Rajeczki eredmények A szegedi Dugonics András Piarista Gimnázium Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium
népzenész növendékei részt vettek a 2022. április 8-án Budapesten megrendezett
VI. Nits Márta Országos Népdaléneklési Versenye...

Bővebben

XI. Országos Elektronikus-zenei Találkozó és Verseny – Sándorfalva

  2022. április. 07. (csütörtök)


A Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola Elektronikus-zenei Találkozót és Versenyt szervez keyboard (automata kíséretes hangszerek), - zongora tanszakos tanulók, illetve az ezen hangszereket is tartalmazó kamara csoportok részére. A találkozó helye: Széchenyi Ifjúsági Közösségi Központ (6762 Sándorfalva, Széchenyi u 24.)
Időpont: 2022. május 06. 9:00 óra.
Jelentkezési határidő: 2022. április 29. Versenykiírás...

Bővebben

XIII. Tavaszi Gitártalálkozó -Szeged 2022.03.19.

  2022. április. 07. (csütörtök)


A Dugonics András Piarista Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskolában , már hagyománnyá vált, hogy márciusban Tavaszi Gitártalálkozót rendeznek. Idén a XIII. Tavaszi Gitártalálkozót március 19-én, szombaton rendezték meg. A rendezvényre az ország számos pontjáról érkeztek gitárosok, így például Fótról, Gödöllőről, Csongrádról, Budapestről, Makóról, Örkényből, Szentesről és Szegedről is, sőt az országhatáron túlról, Törökkanizsáról is voltak fellépők. Eredmények,Sikerek Kisfilm...

Bővebben

XVI. Országos Zongoraverseny - Nyíregyháza

  2022. március. 24. (csütörtök)


A verseny időpontja: 2022. március 25-27. A döntőt rendező intézmény : Vikár Sándor Zeneiskola-Alapfokú Művészeti Iskola OM azonosító: 040081 4400 Nyíregyháza, Kürt utca 5-11. Telefon: 06-42-504-345, 06-30-17-66-322 E-mail cím: info@vikarzeneiskola.hu ; helyettesi@vikarzeneiskola.hu Honlap: www.vikarzeneiskola.hu Támogatói Plakát...

Bővebben

WEÖRES SÁNDOR ORSZÁGOS GYERMEKSZÍNJÁTSZÓ TALÁLKOZÓ 2022

  2022. február. 28. (hétfő)


A RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI: A magyar gyermekszínjátszók felmenő rendszerű
találkozójára várjuk minden olyan csoport nevezését, amelynek tagjai köznevelési intézmények tanulói,
legalább 80%-ban 6 és 15 év közöttiek. A találkozóra tematikai és egyéb tartalmi megkötés nélkül a
csoporttagok életkorának, érdeklődésének és képességeinek megfelelő színjátszó előadások,
előadásrészletek nevezhetők. Az előadások ajánlott (leghosszabb) műsorideje alsó tagozatos
csoportoknál 15 perc, f...

Bővebben

Metronóm Nonprofit Kht.

 

Muramatsu Magyarországon - továbbképzés!

  2019. október. 14. (hétfő)


34.sz. Stílusismeret és technikaképzés – alap- és középfokú zenetanárok módszertani továbbképzés
(30 óra)
„MURAMATSU MAGYARORSZÁGON – MESTERKURZUS, KIÁLLÍTÁS – FON-TRADE”
Előadó: Yuki Koyama – fuvolaművész, a Finn Rádió Szimfonikus Zenekarának szólófuvolása
A továbbképzés témája: Yuki Koyama japán fuvolaművész, több nemzetközi verseny győztese. Jelenleg a finn rádió zenekarának szóló fuvolása. A mesterkurzus két napján szakközépiskolai és zeneakadémiai hallgatókkal foglalkozi...

Bővebben

 A Tóth Aladár Zeneiskola és a Metronom Közhasznú Nonprofit Kft. által közösen szervezett IV. Babszimpózium című rendezvény 2020. november 12-14. között ismét megrendezésre kerül.
A három nap során általános pedagógiai és szakmódszertani témákban neves előadók segítségével gazdagíthatjuk ismereteinket, mesterkurzusok és interaktív előadások, továbbá kerekasztal beszélgetések keretében.

A programokra jelentkezni 2020. június 16-tól a Tóth Aladár Zeneiskola honlapjáról (www.tothaladar.hu), online jelentkezési lap kitöltésével lehet.

A kurzus 30 órás akkreditált továbbképzésként is elvégezhető, melyhez további információk és jelentkezés a www.metronomkepzes.hu oldalon érhető el. http://metronomkepzes.hu/wp-content/uploads/2020/04/2020_21_tovkepz_20200408Honlap.pdf

Kérjük, tájékoztassa rendezvényünkről a zongora tanszakvezetőt és a zongora szakos kollégákat.

Várjuk Ön és Kollégái jelentkezését!

Felhívás

Támogatók

NTP logoNKA logo 2012 RGBofi logoemmi logo

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2021. évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2021. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

Köszöntő

Kattintás után Pénzes Géza felvétleÖrömmel köszöntjük honlapunkon!
A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 1990-ben alakult és feladatának tekinti, hogy képviselje és érvényesítse az alap- és középfokú művészetoktatási intézmények tevékenységét és érdekeit. Együttműködésre törekszik a művészetoktatási intézmények és művészetoktatással foglalkozó állami és társadalmi szervezetekkel, kezdeményezi és szervezi országos művészeti fesztiválok, tanulmányi versenyek, pedagógiai tanácskozások, továbbképzések szervezését.

Régebbi hírek

Error: No articles to display

  bfz


 
MMA
parlando zeta

 
mztsz
 

 mma logo 

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2022.évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2022. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2021.évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2021. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége Működési Támogatása ( COVID 19) szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.


A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége 2020. évi folyamatos működéséhez támogatás szakmai program megvalósítását 2020. évben a Magyar Művészeti Akadémia támogatta.

  

Magyar Alapfokú Művészetpedagógiai Értéktár

ertektar

Kodály 135 program

kodaly 135

Bartók 135 program

bartok 135

Kapcsolat

MZMSZ
1064 Budapest, Vörösmarty u. 65.
Tel/fax: 269-3553
e-mail: info@mzmsz.hu 
e-mail: ertektar@mzmsz.hu 
asz: 19635521-1-42
számlaszám: 11707024 - 20309442

Jogszabály gyűjtemény


logo njt   

Oktatási és kulturális közlöny


mklk logo

Lap teteje