nyitomontazs

A koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére hirdet kulturális-művészeti területen nyílt pályázatot a Magyar Művészeti Akadémia

850 milliós pályázati forrás kulturális-művészeti területen a koronavírus-járvány következményeinek enyhítésére

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemélyek (pályázat kódja: MMA-20-MHM), valamint civil és egyéb (gazdálkodó) szervezetek részére (pályázat kódja: MMA-20-OMM), működési költségeik támogatására.

A koronavírus világjárvány kulturális, művészeti szférát érintő hatásának enyhítéséről szóló 1290/2020. (VI. 5.) Korm. határozat alapján 400 000 000 Ft áll rendelkezésre az alábbiak szerint:

a Budapesten és Pest megyében székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó és ugyanitt, állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemély esetén 135.000.000 Ft,
a Budapesten és Pest megyén kívüli magyarországi székhellyel rendelkező egyéni vállalkozó és ugyanitt, állandó lakcímmel rendelkező adószámos magánszemély esetén 265.000.000 Ft.
A támogatás formája vissza nem térítendő támogatás. Az elnyerhető támogatás összege: 300.000–500.000 Ft.
Ugyanezen kormányhatározat alapján 450 000 000 Ft áll rendelkezésre az alábbiak szerint:

a Budapesten és Pest megyében székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek esetén 150.000.000 Ft,
a Budapesten és Pest megyén kívüli magyarországi székhellyel rendelkező gazdálkodó szervezetek esetén 300.000.000 Ft.
A legfeljebb 1.500.000 Ft-ig elnyerhető támogatás összegének alapjául a pályázó szervezet előző évi árbevétele szolgál.
Támogató a pályázatokat mindkét esetben a beérkezési sorrendnek megfelelően, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig fogadja be.
A támogatási igény az alábbi linken keresztül, az MMA pályázati rendszerébe lépve

Budapest és Pest megye tekintetében 2020. július 31-től 2020. augusztus 14-ig,
egyéb megyék tekintetében 2020. augusztus 17-től augusztus 31-ig nyújtható be.
http://tamogatas.mma.hu/Login

A részletes pályázati kiírás a www.mma.hu honlapon, a Pályázatok menüpont alatt érhető el. A pályázattal kapcsolatban további információk a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail-címen kérhetők.

Felhívjuk pályázóink figyelmét, hogy a beadási határidők nem azonosak területileg. Annak érdekében, hogy a megfelelő régióban és a megfelelő időben nyújtsák be a pályázatukat, kérjük, figyelmesen olvassák el a kiírásokat!
Tájékoztatjuk pályázóinkat, hogy abban az esetben, ha nem megfelelő régióban érkezik be a pályázat, az automatikusan érvénytelenné válik, átirányításra nincs lehetőség.

forrás: mma.hu

Címkék
pályázatírás, forrásszervezés, kultúra, művészet, koronavírus, Covid-19

Lap teteje