nyitomontazs

Pályázati felhívás!

/Kivonat!...Részletes pályázati kiírás a www.oip.hu oldalon érhető el!/

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet „Informatika a köz szolgálatában 2021” címmel.

Változások a korábbi pályázatokhoz képest:

Támogatás (DKÜ lebonyolítási tanácsadás) központosított közbeszerzésre kötelezetteknek is.
A pályázati csomagokban lévő asztali számítógépek egyedi igényekre szabva
NOTEBOOKOK egyedi igényekre szabva
Bizonyos kiegészítők, például a notebookok, monitorok, Microsoft Office csomagok önállóan is igényelhetőek (nem szükséges asztali számítógépes szolgáltatáscsomagra pályázni).
A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógéppark-juk bővítésére ASP, E-recept, E-napló kompatibilis asztali számítógépeket tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok által, illetve segíteni a meglévő elavult számítógépek és operációs rendszerek korszerűre váltását akár Intel Core i7-es, SSD meghajtót (gyorsabb indítást és működést biztosító eszközt) is tartalmazó számítógépekre, akár 3 év teljes körű garanciával.

Kiegészíthető a pályázat továbbá NOTEBOOK-okkal, monitorokkal, a pályázatban igényelt számítógépek darabszámától függetlenül.

Pályázati keret: Az Országos Informatikai Programirodát üzemeltető Arminiki Kft. és szerződött partnerei (partnerek listájához lásd a weboldalt: www.oip.hu) kínálatából összeállított számítógépes szolgáltatáscsomagok. Figyelembe véve a koronavírus okozta megnövekedett digitalizációs igényeket, az itt közölt tartalommal és árszínvonalon 1500 gépet tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomag érhető el, melyből az alábbi feltételekkel lehet pályázni.

A nyertes pályázó által fizetendő összeg: A választott számítógépes szolgáltatási csomagnak megfelelően, a pályázat táblázatos részeiben olvashatóak a konkrét fizetendő összegek. A pályázónak lehetősége van a számlázás bontását kérni (így biztosítva a könnyebb elszámolhatóságot például a telephelyek közötti nyilvántartáshoz, vagy bármilyen más okból kifolyólag).

A pályázók köre: Az alábbi területeken működő szervezet/intézmény pályázhat tekintet nélkül működési formájára (Közbeszerzés, központosított közbeszerzés, DKÜ témakörben hívja infó vonalunkat a 70/310-2981-es számon):

Közigazgatás (Kormányhivatal, polgármesteri hivatal, önkormányzat, kistérségi társulás, kamara, köztestület és intézményeik, stb.)
Egészségügy (kórház, rendelőintézet, háziorvosi rendelő, szakorvosi rendelő, stb.)
Oktatás, nevelés (köz- és felsőoktatás, felnőttoktatás, óvoda stb.)
Szociális/közösségi tevékenységek (idősek otthona, gyermekotthon, polgárőrség, könyvtárak, szakszervezetek, művelődési és közösségi házak, klubok, szenvedélybetegekkel foglalkozók, stb.)
Egyházak, vallási egyesületek (vallási, hitéleti tevékenységek)
A fenti tevékenységek valamelyikével foglalkozó, vagy ilyen létesítményt működtető, támogató szervezet (alapítvány, egyesület, köztestület, gazdasági társaság, közhasznú kft, stb.)
Bármely NEM profitorientált szervezet (függetlenül tevékenységi körétől pl. sportegyesületek, alapítványok, stb.)
A megpályázható csomagok általános informatikai tartalma:

Márkás, használt asztali számítógépek jogtiszta szoftverekkel. A pályázaton márkás, használt, felújított számítógépekből álló 1, 4, illetve 8 gépes szolgáltatás-csomagokra lehet jelentkezni. Egy pályázó, egy adatlapon belül legfeljebb 240 számítógépet tartalmazó csomag-állományt pályázhat meg. A bírálat során a nagyobb fejlesztések előnyt élveznek (lásd az elbírálás szempontjai részben).

A számítógépes szolgáltatás-csomagok a következőket tartalmazzák:

AHardver:

HP, Fujitsu-Siemens, Dell, vagy hasonló márkájú számítógép (használt, felújított márkagépek). Akár egyedi konfigurációs igény is megoldható, azonban kész lehetőségeket is ajánlunk. A gépeket tudásuk-sebességük alapján négy kategóriában választhatják:

Az alap számítógépes szolgáltatáscsomag esetén
Intel Core i3 processzor (pl. core i3-3220)

A bővített1 számítógépes szolgáltatáscsomag esetén
Intel Core i5 processzor (pl. core i5-3470)

A bővített2 számítógépes szolgáltatáscsomag esetén
Intel Core i5 processzor (pl. core i5-4590)

A bővített3 számítógépes szolgáltatáscsomag esetén Intel Core i7 processzor (pl. core i7-4770)
Mind a négy kiépítés esetén, irodai munkára célzott 4 GB memória (igényelhető 8-16 GB-tal), az alap gépekben 250 GB-os adattároló, a bővített1-es 2-es és 3-as típusokban 500 GB-os adattároló található (opcionálisan bővíthető akár SSD-vel is). Minden számítógép tápkábellel, új billentyűzettel és egérrel, monitor nélkül kerül átadásra, a csomagoknak megfelelő 1, 4, illetve 8 darabos összeállításban.

Szoftver:
A számítógépek alapesetben 64 bites Microsoft Windows 10 Home operációs rendszerrel telepítettek. Külön opcióként igényelhetőek a gépek Windows 10 Professional operációs rendszerrel is. A Windows-hoz a jogtisztaságot igazoló aktiváló kóddal ellátott OEM matrica, és a tulajdont igazoló okirat is tartozik.

Továbbá 1 éves Antivírus előfizetés

Irodai programok: PDF megjelenítő, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, prezentáció-készítő, média-lejátszó stb.

Szolgáltatások:

A számítógépes szolgáltatáscsomag gerincét a szolgáltatások alkotják, mint például a helyszíni beüzemelés, a háztól házig garancia, és az extra 2 éves assistance szolgáltatás (további szolgáltatások részletes listája a teljes pályázati kiírásban a www.oip.hu oldalon).

A pályázati csomagok monitort nem tartalmaznak, mert gyakorta rendelkeznek az intézmények monitorokkal, csak a gépeket kívánják jobbra cserélni, azonban külön rendelhető a kiegészítők választásával használt vagy akár új monitor is.

Az Országos Informatikai Programiroda partnerei egyedi konfigurációs igényeket is igyekeznek kielégíteni, azonban az alábbi táblázatban 4 tudásszintű, előre összeállított csomagot ismertetünk, melyek mindegyike egyszerű és kényelmes választás, ráadásul a kiegészítők részben alább részletezett opciókkal (pl. SSD, memóriabővítés) ezek is finomhangolhatóak speciálisabb igényeikhez.

A számítógépes szolgáltatási csomagokért fizetendő bruttó összegek

Leírás

1 gépes csomag

4 gépes csomag

8 gépes csomag

A pályázó által fizetendő összeg alap csomag esetén:

Jogtiszta WIN 10 és egyéb szoftverekkel, szolgáltatásokkal együtt helyszíni teszt-beüzemeléssel (4 és 8 gépes csomagnál).Bruttó, fizetendő összeg!

49.800 Ft

198.000 Ft

393.000 Ft

További csomagok és részletesebb információk a részletes pályázati kiírásban

a www.oip.hu oldalon olvashatóak!

NOTEBOOK, monitor és egyéb kiegészítők

A korábbi pályázatok tapasztalata alapján az Országos Informatikai Programiroda – partnerein keresztül – segíti a beszerzését a számítógépes szolgáltatáscsomagokban nem szereplő bizonyos eszközöknek, szoftvereknek is, mint például NOTEBOOK, monitor, DVD-író, Microsoft Office irodai programcsomag. További információk a részletes kiírásban a www.oip.hu oldalon.

Kiegészítők, opciók

Kiegészítő-típus

Ár/db
(Bruttó, fizetendő végösszegek!)

Igénylés módja

Márkás, használt NOTEBOOK HP/DELL/Fujitsu/Lenovo vagy hasonló márkájú, Intel Core i3, i5, i7 processzor, 4-8 GB RAM, SSD-vel vagy HDD-vel, 14-15,6” kijelző+WIN10 operációs rendszerrel telepítve, felhasználói programokkal. Egy év korlátozott garanciával.

NOTEBOOK

79.800-190.000 Ft /db egyedi egyeztetés alapján az aktuálisan elérhető készlet szerint, a teljesítményszint alapján.

Önállóan is igényelhető

Egyedileg egyeztetett pontos paraméterekkel! OIP kapcsolattartója az adatlap rögzítését követően keresni fogja.

MEMÓRIABŐVÍTÉS +4GB (összesen 8 GB), KINGSTONE SSD bővítés120-480GB, monitorok és további kiegészítők, opcionális lehetőségek, és részletesebb információk a részletes pályázati kiírásban a www.oip.huoldalon olvashatóak!

Minden eszköz a megfelelő ARTISJUS hologramos matricával ellátva. A feltüntetett összegek az Áfát már tartalmazzák!

Részletes pályázati kiírás: Részletes információk és a pályázat benyújtásának lehetőségei megtalálhatóak a www.oip.hu oldalon.

Műszaki információ: Technikai jellegű kérdéseivel (gépek műszaki paraméterei, stb.) a 70 / 310-2981-es mobil számon 8 órától 18 óráig fordulhat kollégáinkhoz. A notebookokra vonatkozó 1 éves korlátozott garancia keretén belül az akkumulátorra egy hónapos garancia érvényes (minimum 30 perc készenléti idő) a készülék többi elemére 1 év vonatkozik.

A pályázat benyújtásának formája: A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével (mely elérhető a www.oip.hu oldalról), és egy legfeljebb 2 oldal terjedelmű intézményi ismertetőt feltöltve lehet jelentkezni, melynek utolsó bekezdésében meg kell jelölni a számítógépek felhasználásának módját is. Továbbá a kitöltött és aláírt adatlapot egy példányban, postai úton is szükséges eljuttatni a beküldési címre (a bírálat e nélkül is lezajlik).

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása 2021. március 2-től 2021. április 11-ig folyamatos. A pályázat két (’A’ és ’B’) szakaszra osztott. Az ’A’ szakaszban a 2021. március 2 és 2021. március 21. vasárnap 24:00 óra között az elektronikus rendszerbe hiánytalanul bekerült pályázatok vesznek részt. A második, ’B’ szakasz bírálatán a 2021. március 22.(hétfő) 00 óra és 2021. április 11. (vasárnap) 24 óra között az elektronikus pályázati rendszerbe hiánytalanul feltöltött pályázatok vehetnek részt, továbbá az ’A’ szakasz alatt benyújtott, de ott eredménytelenül szerepelt pályázatok ismételten részt vesznek a ’B’ szakasz bírálatán is.

A pályázat benyújtásának végső határideje 2021. április 11. vasárnap 24 óra

A nyertesek értesítése: A pályázók az elbírálást követő 3 munkanapon belül elektronikus vagy telefonos értesítést kapnak. Az informatikai csomagokat a nyertes pályázók a helyszínre szállítva és összeszerelve, tesztbeüzemelve a pályázat végső határidejétől számított legfeljebb 90 munkanapon belül megkapják (az egy darab számítógépet tartalmazó számítógépes szolgáltatáscsomagok csak házhozszállításra kerülnek, összekötés és tesztbeüzemelés nélkül).

Az elbírálás szempontjai: Az elbírálásnál – egy pontrendszer alapján – elsősorban azt veszik figyelembe, hogy mennyi embernek válik hasznára a géppark, így előnyt jelent, ha olyan feladatot végeznek a gépekkel, amely sok ember számára hasznos, kiemelten pl.: a közösségi terekben használva, vagy könyvtárban, teleházban, tanteremben, stb. Előnyt élveznek továbbá a nagyobb fejlesztések, ahol több csomag egyidejű megpályázásával nagyobb horderejű fejlesztést hajtanak végre.

Jelen tájékoztató nem a teljes és részletes pályázati kiírás, mielőtt megkezdi a pályázat kitöltését, feltétlenül olvassa el a részletes pályázati kiírást ( www.oip.hu )!

További információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: 06-1 / 633-38-28

Lap teteje